Skog

Ta dig fram genom skog och mark med elbil

Det pratas mycket om att nå klimatmål och att inte släppa ut koldioxid. Därför har elbilen kommit att bli en viktig pusselbit i den processen. En elbil kräver dock en bra laddbox och det kan du köpa hos Skårebo. På deras hemsida https://skarebo.se/ kan du läsa mer.

Har du köpt elbil? Skaffa en laddbox!

Många planerar att köpa elbil nästa gång de ska köpa en ny bil. Är du en av dem? I så fall gäller det att du ser till att ha rätt förutsättningar att lyckas som elbilsägare. Annars kan det bli väldigt svårt att få vardagen att fungera, eller att bara ta en spontan åktur ut i vår svenska natur. Du behöver:

  • Fixa en laddstolpe.

Ingen elbil utan el. Men det duger inte att stoppa in vilken sladd eller kontakt som helst i elbilen. Den måste ha tillgång till en speciell laddstation för just elbilar och det är en laddstolpe, eller laddbox, från Skårebo till för. Du kommer inte kunna klara av ditt vardagsliv med elbil om du inte har en laddstolpe i nära anslutning till ditt hem. Helst bör det även finnas en laddstolpe vid din arbetsplats.

  • Fixa ett bra elavtal.

Elen blir dyrare och dyrare. Har du råd med elbil av den anledningen? Det kanske kan vara bra att se över ditt elavtal om du inte redan har gjort det. Elbilen kommer att dra mycket ström och därför är det fördelaktigt om du har ett bra elpris så att du inte riskerar att inte ha råd att ladda din elbil.

Skog

Du kanske också gillar...